BUTIK    Hvem    Kontakt   

I tro at tale

Når man ser på tro, så må den have en frugt, en handling, den kan ikke bare sidde stille og ikke gøre noget, der må så og sige ske noget, ord må føres ud i handlen.

På samme måde med Gud i skabelsen.

(Ps 33:9)
9 For han talte, og det skete, han befalede, og det stod der.

Det kan godt være vi ikke har samme magt som Gud, men Guds Ord skaber det det nævner, og derved får vi et forbillede i Guds handlen med Hans eget skaberværk og mennesker.

(Ro 4:17-18)
17 sådan som der står skrevet: Jeg gør dig til fader til mange folkeslag, fader over for Gud, som han troede på, Gud, som gør de døde levende og kalder på det, der ikke er til, så det bliver til. 18 Med håb imod håb troede han, at han skulle blive fader til en mængde folkeslag

Men det er ikke lige meget hvad vi bekender i tro. Hvis hjertet er fuld af negative tanker, så er det bedre først at rydde op der, overvind det onde med det gode, ja dette princip gælder også når man skal tale Guds Ord over ens liv og situation.

Liv og død er i tungens vold, er man venner med den skal man nyde dens frugt (Pr 18:21).

Men troen må ikke bare blive i hjertet som Romerne 10.10 siger det, med hjertet tror vi, og med munden bekender vi til frelse.

Det kan godt være det i starten føles som om vi fægter i luften, som om det ikke nytter noget, men det skal også gøres i tro, ved Guds tro.

(Mk 11:22-23)
22 Jesus sagde til dem: Tro på Gud! 23 Sandelig siger jeg jer: Den, der siger til dette bjerg: Løft dig op og styrt dig i havet! og som ikke tvivler i sit hjerte, men tror, at det, han siger, vil ske, for ham sker det

Vi har før været inde på at der skal stå hav Guds tro, så det vil jeg ikke komme mere ind på her, men blot nævne at det er denne tro der kan sige til bjerget at det skal flytte sig, Jesus taler her om at sige til bjerget, at tale til det der er et problem, tale Guds Ord hvad det nævner om den situation.

Jesus siger at om vi har tro som et sennepsfrø, skal vi sige til dette bjerg, flyt dig herfra og derhen, og det vil flytte sig. Og intet vil være umuligt for jer, siger Jesus (Mt 17:20).

Update af websites

Alpha og Omega Ministries - Danmark

Auning for Jesus.dk - evangelisk

Bynuan.dk - John Bunyan

Creationdays.dk - engelsk

Cyberzion.dk - opbyggelse af menigheden

Danmark for Jesus.dk - andagt

De gamle stier.dk - andagter

Det nye testamente.dk - bibel nt

Djursland for Jesus

Et kald til bøn

For Jesus.dk - Kristen podcast

Gud elsker dig.dk - evangelisk
Nyt design

Gaa udenfor lejren.dk - Følg Jesus, uanset prisen

Historienomjesus.dk - evangeliser

Israelnu.dk - Forsvar Israel nu

Lindberg bibelen.dk - bibel
Fjerde Mosebog

Skabelsedk - artikler
Skabelsen ifølge David 1

The sound of revival.dk

Spurgeon.dk - Charles Haddon Spurgeon

Vidnesbyrd om Gud - kom med jeres vidnesbyrd om Jesus