BUTIK    Hvem    Kontakt   

Meddele en nådegave

Rom 1.11
For jeg længes efter at se jer, for at jeg kan give jer af Åndens gaver, så at I kan blive styrket,

Paulus hele hjerte og virke var en længsel efter at se menigheden udrustet og klar til al god gerning, til at udrække til folk omkring dem, til at blive tjenere for evangeliet og udvide Guds rige på jorden.

Ja Paulus gav sig selv 100% for menigheden og for Gud, for næsten, for dette formål, og i ham har vi et forbillede for det liv der også er til os, som følger efter hans eksempel.

Dette er hans budskab, Kristus mit liv, og også vores, som vi skal give videre, og vidne om det vi har fået i Kristus, at andre må smage og se, at Gud er god (Sal 34.9).

Vi er så at sige blevet frugtkurve for Herren, så vi på torve og stræder kan udråbe: Kom og smag, kom og se, at Gud er god.

Men til dette behøver vi nådegaver, for i os selv har vi ikke det der skal til, vor duelighed er fra Herren (2 Kor 3.6), vi kommer som tomme kar og skal fyldes op, så vort forhold til Gud er det samme som Jesus havde overfor hans Fader, han kunne heller ikke gøre noget uden han så Faderen gøre det.

Dette er et liv i overflod af liv, glæde og fryd, ja og prøvelser, for ikke alle vil kunne lide at du tjener Gud, ikke engang alle kristne, men alt dette sker for at det skal blive klart hvem der er for Herren og hvem der er imod.

Kristenlivet starter for alvor der, hvor vi stiller os til rådighed for hverandre, og meddeler folk det vi har fået i Kristus, ja, hvor vi begynder at leve for andre, og lægge vort liv ned for korsets fod.

Dette er Kristus mit liv, et liv hvor nådegaverne er aktive og virksomme, i et liv der rækker ud til andre omkring os.

Det er dette liv, og nådegaver til samme, som jeg her prøver at anspore dig til, for der er et liv i overflod, og der er nådegaver dertil, for dem der beder om dem.

Update af websites

Alpha og Omega Ministries - Danmark

Auning for Jesus.dk - evangelisk

Bynuan.dk - John Bunyan

Creationdays.dk - engelsk

Cyberzion.dk - opbyggelse af menigheden

Danmark for Jesus.dk - andagt

De gamle stier.dk - andagter

Det nye testamente.dk - bibel nt

Djursland for Jesus

Et kald til bøn

For Jesus.dk - Kristen podcast

Gud elsker dig.dk - evangelisk
Nyt design

Gaa udenfor lejren.dk - Følg Jesus, uanset prisen

Historienomjesus.dk - evangeliser

Israelnu.dk - Forsvar Israel nu

Lindberg bibelen.dk - bibel
Fjerde Mosebog

Skabelsedk - artikler
Skabelsen ifølge David 1

The sound of revival.dk

Spurgeon.dk - Charles Haddon Spurgeon

Vidnesbyrd om Gud - kom med jeres vidnesbyrd om Jesus