BUTIK    Hvem    Kontakt   

For at vi ikke skal fordømme andre

1 Pet 4.12-13
I kære, I skal ikke undre jer over den ildprøve, I er ude for, som var det noget fremmed, der skete med jer; men glæd jer, når I deler Kristi lidelser, så at I også kan juble af glæde, når hans herlighed åbenbares.

Alt hvad vi udsættes for, tror jeg vi bliver nød til at se som ting Jesus tillader, filtreret igennem af Guds kærlighed, for at sammenvirke til bedste for os.

Det kan nok være svært at forstå meningen her og nu, ja det kan være vi aldrig kommer til at forstå det, men vid at det er altid med et formål, i første omgang så vi ikke fordømmer andre, når folk kommer til os med problemer, men at vi pga det vi har været igennem sænker paraderne og omfavner folk lige præcis som de møder os og vi dem, så der er en forligelsens ånd imellem os, uanset hvor mørkt, dunkelt og forvirret det der kommer ud af folks mund.

Der står et sted at synden mister magten pga de ting vi går igennem, ja, men vi bliver også nogle anderledes mennesker, som kan møde folk i øjenhøjde, det kan folk der ikke har været hårde ting igennem ikke forstå.

De har bare deres fordømmelser som siger at det er folk selv skyld i, og det siger de i den tro at de ærer og tjener Gud.

"Vi står for Gud", er parolen, men bogstaven slår ihjel, men Ånden gør levende, gør levende ved Guds kærlighed der bare rækker ud til mennesker, tager deres hænder, og fører til Jesus.

Men hvis du har travlt med at være en af de rigtige, og fordømme andre, så vil du aldrig kunne føre andre til Jesus.

Ligesom Jesus bøjede sig ned til os, og blev menneske, må vi bøje os ned til andre, og se dem i øjenhøjde, ja blive som dem, vise at vi ikke er spor anderledes, men at Jesus kan være med os midt i alt det der er os, og vor væren.

Så når prøvelser kommer, så øv dig i at tænke dette: Det er bare træning.

Update af websites

Alpha og Omega Ministries - Danmark

Auning for Jesus.dk - evangelisk

Bynuan.dk - John Bunyan

Creationdays.dk - engelsk

Cyberzion.dk - opbyggelse af menigheden

Danmark for Jesus.dk - andagt

De gamle stier.dk - andagter

Det nye testamente.dk - bibel nt

Djursland for Jesus

Et kald til bøn

For Jesus.dk - Kristen podcast

Gud elsker dig.dk - evangelisk
Nyt design

Gaa udenfor lejren.dk - Følg Jesus, uanset prisen

Historienomjesus.dk - evangeliser

Israelnu.dk - Forsvar Israel nu

Lindberg bibelen.dk - bibel
Fjerde Mosebog

Skabelsedk - artikler
Skabelsen ifølge David 1

The sound of revival.dk

Spurgeon.dk - Charles Haddon Spurgeon

Vidnesbyrd om Gud - kom med jeres vidnesbyrd om Jesus