BUTIK    Hvem    Kontakt   

Lad jer forlige

(Mat 5.23)
v25 Skynd dig at blive enig med din modpart, mens du er på vej sammen med ham, så din modpart ikke overgiver dig til dommeren og dommeren igen til fangevogteren, og du kastes i fængsel. v26 Sandelig siger jeg dig: Du slipper ikke ud derfra, før du har betalt den sidste øre.

Det er en alvorlig ting at have fjender for dem der gør uret, det er så alvorligt, for man har så og sige en dom hængende over hovedet på en.

Lader man ikke Gud komme til for at rense ud, for at blive forligt med dem man har gjort uret, vil han ikke kun tage velsignelsen fra en, men han kan finde på at give trænge kår, indtil man vender om og kommer til fornuft.

Mens vi har vore fjender med på vejen, må vi forliges med dem, og dem med os, jeg for min sag har gjort mit, men mine fjender har ikke gjort deres, jo nogle enkelte, men det er ingen spøj at falde i den levende Guds hånd, hvis man ikke ønsker at lade sig forlige.

Det er så dybt i Guds natur det med forligelse, Gud er ikke forfatter til kaos og mørke, han vil det ikke, det er hans kirke, og han vil have den ren uden rynke eller alt det som fjenden kan finde på at gøre imod de kristne.

Så til dig der har uret, lad dig forlige, kom til Jesus og få en ny start, hvorfor gå en pinefuld fremtind imøde? Hvorfor ikke bede om nåde og en ny start? Alt kan jo blive som glemt, alt kan blive som startet på ny.

Update af websites

Alpha og Omega Ministries - Danmark

Auning for Jesus.dk - evangelisk

Bynuan.dk - John Bunyan

Creationdays.dk - engelsk

Cyberzion.dk - opbyggelse af menigheden

Danmark for Jesus.dk - andagt

De gamle stier.dk - andagter

Det nye testamente.dk - bibel nt

Djursland for Jesus

Et kald til bøn

For Jesus.dk - Kristen podcast

Gud elsker dig.dk - evangelisk
Nyt design

Gaa udenfor lejren.dk - Følg Jesus, uanset prisen

Historienomjesus.dk - evangeliser

Israelnu.dk - Forsvar Israel nu

Lindberg bibelen.dk - bibel
Fjerde Mosebog

Skabelsedk - artikler
Skabelsen ifølge David 1

The sound of revival.dk

Spurgeon.dk - Charles Haddon Spurgeon

Vidnesbyrd om Gud - kom med jeres vidnesbyrd om Jesus