BUTIK    Hvem    Kontakt   

Forladt af alle

(Mt 26:31)
31 Da sagde Jesus til dem: »I nat vil I alle svigte mig, for der står skrevet: ›Jeg vil slå hyrden ned, så fårene i hjorden spredes.

Dette er desværre også min erfaring, som Jesus blev forladt af dem alle, kan også vi opleve at blive forladt af alle vore kristne venner.

Det er som om enhver er sin egen lykkesmed, at alle har deres eget liv og ikke plads til at række ud til næsten som de skulle tjene.

Ja jeg kender godt verset med bjælken i ens eget øje, men jeg rækker faktisk ud til folk jeg kender alt det jeg kan, og gjorde det også gerne noget mere, hvis jeg ellers orkede.

Aril Edwardsen tordnede en del imod de kristne og sagde, "de der hellige kristne", og jeg er fuldstændig enig, vi har et problem, som måske kun kan klares ved en vækkelse.

Dailai Lama blev engang spurgt hvad der var problemet med kristendommen, og han svarede: "kristne".

Jesus siger, at på vores indbyrdes kærlighed skal folk kende, at det er sandt hvad vi siger, altså kærligheden skal være noget særligt.

Men det er som om at kærligheden er blevet kold i nogle forsamlinger, ja der er da kirker der er vakte for Gud, og hvor skønt at høre om, at der er levende kirker rundt omkring.

Men dette er måske et kors vi må bære, for at lære Jesus at kende, kende ham i ørkenen, i ensomheden, og blive mere lig ham?

At være kristen er ikke let, og jo længere jeg vandrer med Jesus, må jeg indrømme at jeg står mere og mere på gyndende grund, på det dybe vand hvor jeg ikke kan bunde, men nok holdes jeg oppe, men pyha, det er ikke let.

Men jeg tror der er en sammenhæng imellem det at Jesus kender os i problemerne, i ørkenen (der er et vers i GT, ved ikke lige hvor der siger dette: "jeg kendte dig i ørkenen") og det at han vil kendes ved os på dommens dag hænger sammen.

Ja, her ville det være godt at snakke med de gamle kristne der kunne give noget perspektiv, så som: "det skal nu nok gå alt sammen", eller, "det går fremad selv om vi ikke selv føler det", ja, Gud velsigne de gamle kristne, for dem har vi unge brug for.

Update af websites

Alpha og Omega Ministries - Danmark

Auning for Jesus.dk - evangelisk

Bynuan.dk - John Bunyan

Creationdays.dk - engelsk

Cyberzion.dk - opbyggelse af menigheden

Danmark for Jesus.dk - andagt

De gamle stier.dk - andagter

Det nye testamente.dk - bibel nt

Djursland for Jesus

Et kald til bøn

For Jesus.dk - Kristen podcast

Gud elsker dig.dk - evangelisk
Nyt design

Gaa udenfor lejren.dk - Følg Jesus, uanset prisen

Historienomjesus.dk - evangeliser

Israelnu.dk - Forsvar Israel nu

Lindberg bibelen.dk - bibel
Fjerde Mosebog

Skabelsedk - artikler
Skabelsen ifølge David 1

The sound of revival.dk

Spurgeon.dk - Charles Haddon Spurgeon

Vidnesbyrd om Gud - kom med jeres vidnesbyrd om Jesus