Hvem    Kontakt   

Min svaghed, din styrke o Gud

2 Co 12:9
9 men han svarede: »Min nåde er dig nok, for min magt udøves i magtesløshed.« Jeg vil altså helst være stolt af min magtesløshed, for at Kristi magt kan være over mig.

Min svaghed, Guds styrke.

Årsagen til svage kristne er, at de ikke endnu har oplevet korsets gerning til at døde dem i deres liv, de har ikke oplevet at blive klædt af for til sidst at stå der nøgen, uden egen kraft til at klare noget som helst, men dette voksen ned ad er vejen op, og vejen frem.

Folk vil hellere vokse opad så de kan blive nogle vældige nogle, og syntes stærke i deres egen kraft og vælde, men skyr korset, jo de taler nok om korset, men det er i mange tilfælde et kors de selv har fundet på, et der ikke slår dem ihjel.

Et af beviserne på at Jesus sidder på tronen i folks liv er, det altid er de andre det drejer sig om, det drejer sig ikke om at iscenesætte sig selv hele tiden.

Hvis korset gør sin gerning i os, så slåes vi ihjel, det gamle menneske, og vi bliver mindre, vi mister vor naturlige kraft, og står til sidst magtesløse, uden egen kraft.

Men det er netop der Gud ønsker os for at han kan komme til.

Update af websites

Auning for Jesus.dk - evangelisk

Creationdays.dk - artikler

Danmark for Jesus.dk - andagt
En lille skatkiste af Wilhelm Beck

De gamle stier.dk - andagter
Lov og nåde af John Bunyan

Det nye testamente.dk - bibel nt

Gud elsker dig.dk - evangelisk
Nyt design

Lindberg bibelen.dk - bibel
Fjerde Mosebog

Skabelsesberetningen.dk - artikler
Skabelsen ifølge David 1